Om klubben

Oslo Aikido Klubb ble stiftet 16. juni 2003 i Oslo av Erik Vanem og Pedram Bagheri.

Klubbdrift

I tillegg til ordinære treninger 3 dager i uken (lenke) arrangerer klubben flere store trenings-samlinger. Annethvert år arrangerer vi Oslo Aikidofestival der alle klubbene i Oslo stiller med instruktører og vi inviterer instruktører fra andre land.

Logoen øverst på siden er vårt varemerke og er designet av klubben selv. Den første offisielle treningen ble avholdt 18. juli 2003 i klubbens første lokaler på Alexander Kiellands plass. I 2004 flyttet klubben til lokaler på Bryn hvor vi holdt til i 12 år. I 2016 flyttet vi til våre nåværende lokaler i Eikenga (lenke) Næringspark mellom Hasle og Økern. Dojoen her har nå cirka 140 m2 med kampsportmatter med bomullstrekk, samt garderober og dusj.

Årsmøtet er klubbens øverste myndighet som velger medlemmer til styret. Daglig ledelse utføres av to organer, et styre som har ansvaret for den daglige driften og en trenergruppe som er ansvarlig for instruksjon. Klubben har en teknisk ansvarlig med graderingsrett: Erik Vanem (5. dan, Fukushidoin).
Kontaktinformasjon til styret og instruktørene finner du her (lenke).

Medlemskap i paraply-organisasjoner

Oslo Aikido Klubb er medlem av Norges Aikidoforbund og er derigjennom knyttet til Aikikai Hombu Dojo i Tokyo, Japan og International Aikido Federation (IAF).
Vi er også medlem av Norges Kampsportforbund (NKF) og derigjennom Norges Idrettsforbund (NIF). Oslo Aikido Klubb er meldt inn i frivillighetsregisteret i Brønnøysund og har organisasjonsnummer 985 817 162. Klubbens statutter finnes her.

Utleie av lokalene

Vi har ledig kapasitet i vårt lokale og leier gjerne ut til interesserte grupper, ta kontakt for mer informasjon.

Du kan støtte Oslo Aikido Klubb gjennom Norsk Tipping sin Grasrotandel. Oppgi vårt organisasjonsnummer 985817162 til din kommisjonær, eller se Norsk Tipping sine sider for mer info.

Nye medlemmer

Vi har treninger spesielt tilrettelagt for nybegynnere gjennom hele sesongen. Påmelding i klubben gjør du her (lenke).

Medlemskap og treningsavgift

Medlemskap i Oslo Aikido Klubb gir rett til deltagelse på klubbens ordinære treninger og inkluderer medlemskap i Norges Aikidoforbund, og inkluderer forsikring. Gjester fra andre klubber kan delta på klubbens treninger mot å betale en engangsavgift på 75,- kroner (Vipps 80,- kroner).

Klubbmedlemskap 2023: 375,- kroner

Treningsavgift 2023: 2400,- per halvår (1500,- per ungdommer under 20 år).

Betaling

Klubben benytter Idrettens Medlems System (IMS) der vi sender ut faktura som man kan betale i nettbanken. Man kan også opprette autogiro i nettbanken.

Bankkonto DNB: 1645 0763 857 (DnB)
IBAN:NO74 1645 0763 857
BIC (SWIFT-adresse): DNBANOKKXXX
Mottaker:Oslo Aikido Klubb
Adresse:  Eikenga 17, 0597 Oslo