Rapport fra Oslo Aikido Festival 2023

Oslo Aikido Klubb kunne endelig arrangere Oslo Aikido Festival igjen, for 8. gang i år. Festivalen har vært arrangert annet hvert år siden 2004, med unntak av 2010. Som følge av koronapandemien har det ikke vært arrangert Oslo Aikido Festival siden 2018.

Gleden var derfor stor da vi igjen kunne invitere alle Oslo-klubbene til å holde en treningsøkt hver. Siden 2004 er det blitt 6 aikidoklubber i Oslo: Oslo Aikido Klubb, Aikikan, OSI, Skøyen Aikido, Tenshinkan og Sentrum Aikido. Mouliko Halén fra Sunyata Aikido Dojo i Heggedal ble også denne gangen invitert som gjesteinstruktør.

Festivalen ble en suksess med godt vær, bra oppmøte og god stemning, både på matta og sosialt, med felles lunsj og en hyggelig middag på Hasle Linie Gastropub. Lørdag ble det holdt oppvisning i strålende sol utenfor Vinslottet, hvor alle klubbene var representert.

Oppvisning Oslo Aikido Klubb på torget ved Vinslottet kjøpesenter

Hjertelig takk til alle deltakere, alle instruktører og ikke minst takk til medlemmene i Oslo Aikido Klubb for arbeidet før, under og etter festivalen. Vi takker også Spar-butikken som sponset festivalen med frukt.

Vi gratulerer våre medlemmer med vel gjennomført gradering:
Marcel Ruijgt – 6. kyu,
Bjørn Lindholt, Martyna Kosecka, og Idin Samimi Mofakham – 5. kyu,
Marianne Heir – 3. kyu og
Gaber Rashed Moharem, Tiago Perreira og Peter Petrov – 2. kyu.