Rapport og bilder fra seminar med Kuribayashi sensei i Oslo 2015

Dette er andre året på rad vi har fått en Hombu dojo-instruktør, Takanori Kuribayashi shihan, 7. dan, til å komme til Norge. Kuribayashi sensei er en svært populær og ettertraktet sensei, som reiser verden rundt, blant annet til flere land i Europa. Vi i Oslo Aikido Klubb er svært heldig som har kunnet invitere ham hit to ganger allerede.

Seminaret i år fant sted fra fredag 4. september til søndag 6. september 2015. Det ble også meget bra oppslutning i år med 98 deltakere fra Norge og 19 fra utlandet (i alt 12 land deltok). Hele 31 dojo/klubber var representert, fra begge de norske forbundene og fra utlandet.

Det var god stemning på matta og vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra deltakerne.

Vi vil gjerne få takke alle deltakere fra inn- og utland for å ha bidratt til en strålende leir! Vi takker medlemmer fra Oslo Aikido Klubb for alt arbeidet i forbindelse med leiren. En stor takk også til NKF, FLIS og aikidokomiteen for støtte til arrangementet. Sist, men ikke minst ønsker vi å takke Aikikai Hombu Dojo for å ha sendt oss Kuribayashi sensei og en stor takk til Kuribayashi sensei selv for et flott seminar!


 

Se bildegalleri fra seminaret her
Bildene er tatt av Paul Olav Tvete