Rapport fra seminaret med Yamashima sensei i Oslo 2018

Oslo Aikido Klubb arrangerte for tredje gang seminar med Yamashima sensei, 7.dan, fra Japan. Han besøkte igjen Norge som en utvidelse av sin turne i Sverige. Turen går også innom Stavanger. Takk til Peter og Anna Spangfort fra Sverige for samarbeid og støtte som bidro til å gjøre dette mulig. Takk også til Jacqueline fra JuShinKan Aikido i Stavanger.


Seminaret fant sted fra fredag 10. august til søndag 12. august 2018. Det var bra oppslutning om seminaret og god stemning på matta. Deltakerne virket fornøyde og syntes det var veldig interessant aikido. Yamashima sensei arbeidet igjen mest med grunnleggende teknikker og angrep, men demonstrerte også imponerende jiu wasa med Erik.
Yamashima sensei gikk igjen rundt og kastet på alle deltakerne, så alle fikk anledning til å kjenne direkte hvordan hans aikido føltes.

Vi vil gjerne få takke alle deltakere fra inn- og utland for å ha bidratt til en flott leir, og selvfølgelig en stor takk til Yamashima sensei selv for hans inspirerende undervisning!


Se bildegalleri fra seminaret her

Fotograf: Marcel Booms