Oslo Aikidofestival 2014

Oslo Aikido Klubb inviterer for femte gang til Oslo Aikido Festival.
Årets festival arrangeres 30.mai-1.juni i lokalene til Oslo Fight Center i Waldemar Thranes gate 86A, ved Alexander Kiellands plass i Oslo. Festivalen byr på trening med instruktører fra alle aikidoklubbene i Oslo og vil være en møteplass der alle landets aikidoutøvere kan komme sammen og utveksle ideer.

Pris Festivalpass: 500,-
Pris per enkeløkt: 100,-
Supertilbud: Meld deg på og betal før 10. mai og få hele festivalen for 450,-

Påmelding Vi oppfordrer deltagere til å melde seg på innen 10.mai, og gir 50,- i rabatt til de som betaler innen denne fristen. Ellers er deltageravgiften på 500,- for hele leiren eller 100,- per økt. Innbetaling settes direkte på kontonr 1645.07.63857 (husk å notere navn og klubb i kommentarfeltet i nettbanken). Meld deg på her

Oppvisning På lørdag arrangerer vi en oppvisning for publikum der alle deltakende klubber kan delta. Klubber som ønsker å bidra vil bli tildelt noen minutter der de vil få anledning til å presentere sin klubb slik de selv ønsker. Klubbene bør melde sin interesse til Oslo Aikido Klubb innen 15. mai. Program med rekkefølgen over klubbene vil da bli kunngjort i god tid før oppvisningen. Ved fint vær vil oppvisningen bli holdt ute i parken.

Gradering (kyu-gradering)
Etter festivalens ordinære program på lørdag, er det mulighet for gradering. Graderingen vil være åpen for alle medlemmer fra både NAF og Aikikan Norge, så sant de har tillatelse fra sin klubbinstruktør. Ta i så fall med ferdig utfylt graderingsskjema med hovedinstruktørs underskrift.

Transport og parkering
Det er noen parkeringsplasser rundt Alexander Kiellands plass og i nærhet av dojoen der man kan stå på eget ansvar. Det er også et parkeringshus rett i nærheten. .Det er en rekke muligheter når det gjelder offentlig transport. Bussrute 21 (mellom Helsfyr og Aker Brygge) kjører Waldemar Thranesgate. Nærmeste holdeplasser er Alexander Kiellands Plass eller Sannergata (v/Thorvald Meyersgate). Gangavstand fra begge er ca. 4 minutter. Du har også en rekke andre busstrasseer som stopper ved Alexander Kiellands plass, blant annet bussrute 34 som kjører sør-nord i Oslo og bussrute 54. I tillegg til buss har du også trikken. Denne stopper nærmest på Grünerløkka (Birkelunden), 6-7 minutter gangavstand fra oss. Vi anbefaler ellers at du sjekker rutetider og evt. overganger hos Ruter.no telefon nr. 177.