Oslo Aikidofestival 2018

Oslo Aikidoklubb ønsker velkommen til Oslo Aikidofestival 2018! Festivalen er en arena for utveksling av erfaringer og inspirasjon, hvor klubbene i Oslo-området inviteres til å sende en instruktør hver. Vi er stolte av å ha en god blanding av erfarne instruktører og nye fjes i år, og gleder oss til masse inspirasjon og treningsglede på matta!


Det blir organisert felles lunsj lørdag som koster 50,- per pers, og vi får låne rom hvor man kan sitte og spise. Det er selvsagt også mulighet for å ta med egen mat og drikke.

Lørdag kveld samles vi på Sanjay’s på Løren for indisk mat og god stemning. Alle er velkommen til å være med, men vær vennlig å gi beskjed i god tid så vi får reservert nok plasser.

Festivalen holdes for første gang i år i OAKs egen dojo i Eikenga 17. Det er lettest å komme hit med t-bane til Hasle (linje 5), det finnes også busser (buss 20 og 60 til Hasle) og gratis parkering utenfor (begrenset antall plasser).

Vi er glade for å igjen ha mulighet til å tilby felles kyu-gradering for kandidater fra både NAF og Aikikan. Kontakt teknisk ansvarlig i din klubb og gi beskjed om du ønsker å gå opp til gradering.

Spørsmål kan rettes til info@osloaikido.no eller til festivalsjef Ida Andersen på +47 91 86 47 97!


Gleder oss til å se dere på matta!


MELD MEG PÅ! (link til påmeldingsskjema)

Link til PDF-poster

Link til Facebookevent