Om klubben

Oslo Aikido Klubb ble stiftet 16. juni 2003 i Oslo av Erik Vanem og Pedram Bagheri. Vi holder til i Eikenga 17 mellom Hasle og Økern og holder treninger fire ganger i uka.

 

Klubbdrift:

 

I tillegg til ordinær trening arrangerer klubben flere store treningssamlinger. Deriblant årlige leire med Takanori Kuribayashi (7.dan shihan) og Matti Joensuu (6.dan). Annenhvert år arrangerer vi Oslo Aikidofestival der alle klubbene i Oslo stiller med instruktører.

Nye medlemmer er velkomne gjennom hele året, men vi har trening spesielt tilrettelagt for nybegynnere i januar og september. Følg med på nettsidene for dato for nybegynneroppstart.


Medlemskontingent:

Medlemskontingent i Oslo Aikido Klubb gir rett til deltagelse på klubbens ordinære treninger og inkluderer medlemskap i Norges Aikidoforbund samt forsikring. I tillegg kan gjester fra andre klubber delta på klubbens treninger mot å betale en engangsavgift.

Pris for medlemskap: 2400,- per halvår (1500,- per halvår for medlemmer under 20 år).

 

For gjester som betaler fullt medlemsskap i en annen klubb koster det 160,- pr. økt.

Betalingsmåter:

  • Betal kontant på trening til vår kasserer. Du vil få kvittering.
  • Overfør rett beløp direkte til vår bankkonto. (Husk å påfør fullt navn, og vennligst spesifiser hva du betaler for.) Betal til: Oslo Aikido Klubb c/o Erik Vanem Øivinds vei 26 0590 OSLO Kontonummer: 1645.07.63857
    IBAN: NO74 1645 0763 857
    BIC (SWIFT-adresse): DNBANOKKXXX
  • VIPPS til nummer 12423 (Vennligst spesifiser hva du betaler for.  OBS! DET KOSTER 2,5% AV OVERFØRT BELØP FOR Å VIPPSE PENGER TIL IDRETTSLAG OG FORENINGER! Så ved betaling med VIPPS må dette legges til opprinnelig beløp)

Logoen øverst på siden er Oslo Aikido Klubbs varemerke og er designet av klubben selv. Første offiselle trening ble avholdt 18. juli 2003 i klubbens første lokaler på Alexander Kiellands plass. I 2004 flyttet klubben til Bryn hvor vi holdt til i 12 år. I 2016 flytter vi til Eikenga Næringspark mellom Hasle og Økern. Dojoen har ca 140 kvm med kampsportmatter med bomullstrekk, samt garderober med dusj.

Årsmøtet er klubbens øverste myndighet som velger medlemmer til styret. Daglig ledelse utføres av to organer: Et styre som har ansvaret for den daglige drift og en trenergruppe som er ansvarlig for instruksjon. Teknisk ansvarlig, som har graderingsrett er Erik Vanem (4.dan, Fukushidoin). Kontaktinformasjon til styret og instruktørene finner du her.


Medlemskap i paraply-organisasjoner:

Oslo Aikido Klubb er medlem av Norges Aikidoforbund og er derigjennom knyttet til Aikikai Hombu Dojo i Tokyo, Japan og International Aikido Federation (IAF). Vi er også medlem av Norges Kampsportforbund (NKF) og derigjennom Norges Idrettsforbund (NIF). Oslo Aikido Klubb er meldt inn i frivillighetsregisteret i Brønnøysund og har organisasjonsnummer 985 817 162. Klubbens statutter finnes her.


Utleiemulighet:

Vi har ledig kapasitet i vårt lokale og leier gjerne ut til interesserte grupper, ta kontakt for mer informasjon.

Støtt Oslo Aikido Klubb gjennom Norsk Tipping sin Grasrotandel. Oppgi vårt organisasjonsnummer 985817162 til din kommisjonær, eller se Norsk Tipping sine sider for mer info.

Leave a Reply