Om klubben

Oslo Aikido Klubb ble stiftet 16. juni 2003 i Oslo av Erik Vanem og Pedram Bagheri. Vi holder til i Eikenga 17 mellom Hasle og Økern og holder treninger fire ganger i uka.

Klubbdrift:

I tillegg til ordinær trening arrangerer klubben flere store treningssamlinger. Deriblant årlige leire med Takanori Kuribayashi (7. dan shihan) og Matti Joensuu (6.dan). Annethvert år arrangerer vi Oslo Aikidofestival der alle klubbene i Oslo stiller med instruktører.

Nye medlemmer er velkomne gjennom hele året, men vi har trening spesielt tilrettelagt for nybegynnere i januar og september. Følg med på nettsidene for dato for nybegynneroppstart.


Medlemskontingent:

Medlemskontingent i Oslo Aikido Klubb gir rett til deltagelse på klubbens ordinære treninger og inkluderer medlemskap i Norges Aikidoforbund, samt forsikring. I tillegg kan gjester fra andre klubber delta på klubbens treninger mot å betale en engangsavgift.

Pris for medlemskap: 2400,- per halvår (1500,- per halvår for medlemmer under 20 år).

For gjester som betaler fullt medlemsskap i en annen klubb koster det 160,- pr. økt.

Betalingsmåter:

  • Betaling skal skje via Idrettens Medlems System (IMS) der man lager seg en bruker og melder seg inn i Oslo Aikido Klubb. Deretter vil man få tilsendt en faktura som man kan betale. Man kan også opprette autogiro i nettbanken. Man kan logge seg inn på IMS her

Logoen øverst på siden er Oslo Aikido Klubbs varemerke og er designet av klubben selv. Den første offisielle treningen ble avholdt 18. juli 2003 i klubbens første lokaler på Alexander Kiellands plass. I 2004 flyttet klubben til lokaler på Bryn hvor vi holdt til i 12 år. I 2016 flyttet vi til Eikenga Næringspark mellom Hasle og Økern. Dojoen her har nå cirka 140 kvm med kampsportmatter med bomullstrekk, samt garderober og dusj.

Årsmøtet er klubbens øverste myndighet som velger medlemmer til styret. Daglig ledelse utføres av to organer: Et styre som har ansvaret for den daglige drift og en trenergruppe som er ansvarlig for instruksjon. Teknisk ansvarlig, som har graderingsrett er Erik Vanem (4. dan, Fukushidoin). Kontaktinformasjon til styret og instruktørene finner du her.

Konto til klubben:             1645 0763 857 (DnB)
IBAN:                                  NO74 1645 0763 857
BIC (SWIFT-adresse):        DNBANOKKXXX
Mottaker:                            Oslo Aikido Klub
Adresse:                             Eikenga 17, 0597 Oslo


Medlemskap i paraply-organisasjoner:

Oslo Aikido Klubb er medlem av Norges Aikidoforbund og er derigjennom knyttet til Aikikai Hombu Dojo i Tokyo, Japan og International Aikido Federation (IAF). Vi er også medlem av Norges Kampsportforbund (NKF) og derigjennom Norges Idrettsforbund (NIF). Oslo Aikido Klubb er meldt inn i frivillighetsregisteret i Brønnøysund og har organisasjonsnummer 985 817 162. Klubbens statutter finnes her.


Utleiemulighet:

Vi har ledig kapasitet i vårt lokale og leier gjerne ut til interesserte grupper, ta kontakt for mer informasjon.

Støtt Oslo Aikido Klubb gjennom Norsk Tipping sin Grasrotandel. Oppgi vårt organisasjonsnummer 985817162 til din kommisjonær, eller se Norsk Tipping sine sider for mer info.